< Tagasi postituste nimekirja

ROI tänavusel kliendipäeval esitleti kestlikke tootesarju

ROI tänavusel kliendipäeval esitleti kestlikke tootesarju

6. oktoobril 2022 toimus ROI kliendipäev. Külalistel oli võimalik saada meie valikus olevate toodete kohta infot otse tarnijatelt, esitada küsimusi projektijuhtidele ning oma käega katsuda ja järele proovida ROI näidistesaalis olevat väljapanekut. Lisaks palju mõtteid jõulukingitusteks ning soovitusi, kuidas reklaamkingituste valdkonnas teha valikuid, mis on loodusega tasakaalus


Seekordne kliendipäev oli eriline selle poolest, et toimus ROI kodumaiste toidutoodete kaubamärgi Hõrk esmaesitlus. Kõigil külastajatel oli võimalik Eesti väiketootjate poolt valmistatud hõrgutisi ise maitsta ning kingitusena kaasa võtta. Lisaks olid külas tootesarju tutvustamas meie pikaaegsete koostööpartnerite XD Connects ja ID Identity esindajad. 


Hõrk toidubränd kasvas välja soovist pakkuda oma klientidele sel aastal midagi teistsugust. Klassikalised reklaamkingitused pleedide ja kruuside näol on paljude ettevõtete jaoks juba läbikäidud tee ja otsitakse uusi lahendusi. Tihti küsitakse "midagi eestimaist" või "midagi kohalikku", aga kliendil endal puudub täpne soov ning ka meie endi varasem kogemusepuudus ei andnud head lahendust. Just sellest olukorrast tekkis mõte koondada põnevad Eestis valmistatud tooted ühe brändi alla – ning sündiski Hõrk. 


Kliendipäeval toimunud degustatsioonil said palju kiidusõnu mõnusad Hõrk tatraküpsised, mida on saadaval mitme erineva maitsega (kohvi, kookose, kakao, mee ja kaneeli). Mõnus magus vahepala kohvi kõrvale! 


Kes kohvi või teed ei soovinud, sai joogielamust nautida stand-up baarileti ääres. Kohapeal sai mekkida erinevatest tervisest pakatavatest siirupitest valmistatud limonaade.  Lisaks ka klassikalisemad joogid nagu õlu ja siider. 


Põnevaid Hõrk tooteid on võimalik hulgikogustes tellida oma ettevõtte logo või kujundusega pakendis. Nii sobivad need suurepäraselt pühade ja tähtpäevade puhul kingiks töötajatele ja parimatele äripartneritele. Oli rõõm näha, et huvi kodumaiste toidutoodete vastu oli suur – kohe pärast kliendipäeva asusime hinnapäringutele vastama.

Hõrk toodetega ja tellimisvõimalustega saad tutvuda kollektsiooni kodulehel www.hõrk.ee. Märgi end ka Hõrk Facebooki ning Instagrami kontode jälgijaks, et kõigi #horkeesti uudistega kursis püsida!


Siiani Xindao nime all tuntud ja tänavu brändi uuendanud XD Connects on Hollandi reklaammeenete tarnija, kelle tooted on ROI valikus olnud juba üle 10 aasta. Tooted on praktilised ning klientidele jääb silma nii nende kvaliteet, kaunis disain kui ka panus keskkonnamõjude vähendamiseks. Vaata kindlasti meie kodulehel olevat XD Connects kollektsiooni, mida jagub pea kõigisse valdkondadesseTooteid vaadates märkad kindlasti ka ilusat värvivalikut, mis käib käsikäes uuemate trendidega.


ID Identity on eelmisel aastal ROI näidistesaali jõudnud Taani firmariiete kaubamärk, mis nii tootmises kui kogu tarneahelas seab esikohale läbipaistvuse, keskkonnasertifikaadid ja toodete kestlikkuse. Kollektsiooni kuuluvad T-särgidpolodsviitridvestidjopedspordiriided ja triiksärgidTutvu ID Identity tootevalikuga ning vali kvaliteetne ning kauakestev rõivas, mis sobib kandmiseks nii kontoris kui vabal ajal.


ROI tegeleb oma tootevaliku täiendamise ja uute lahenduste otsimisega igapäevaselt. Kui Sind veel meie klientide hulgas pole, siis kirjuta aadressil roi@roi.ee ja leiame Sinu ettevõttele parimad reklaamkingitused. Peatse kohtumiseni!